Sawo Heat hoitaa lämmityksen kerralla kuntoon

Sawo Heat Oy on leppävirtalainen energiatehokkaisiin lämmitysratkaisuihin erikoistunut yritys. Yrittäjät Petri Jääskeläinen ja Aleksi Mikkonen perustavat yrityksensä kahdelle peruspilarille: markkinoiden laadukkaimpaan tekniikkaan sekä ammattilaisen työnjälkeen.

Sawo Heat toimii NIBEn, Gebwellin ja Boschin jälleenmyyjänä. Yritys on myös sertifioitu Bosch Lämpömestari -asennusliike, mikä tarkoittaa perusteellista koulutusta laitteiden ja järjestelmien mitoittamisesta ja asentamisesta. Kun sertifioitu Lämpömestari myy ja asentaa lämpöpumpun, asiakas saa laitteelleen pidennetyn kuuden vuoden takuun ja lisäksi ilmavesi- ja maalämpöpumpuille (6‒17 kW) 10 vuoden kompressoritakuun.

Yrityksen kotipaikka on Leppävirralla, josta käsin Sawo Heat palvelee asiakkaita Pohjois- ja Etelä-Savossa sekä koko Itä-Suomen alueella. Asiakaslupaus on avoin ja rehellinen kommunikaatio projektin alusta loppuun asti.

“Meidän myyjämme ovat asentajia itsekin ja tietävät mitä myyvät. Sanomme suoraan, jos asiakkaan haluama ratkaisu ei onnistu järkevästi”, Jääskeläinen ja Mikkonen sanovat.

Sawo Heat toteuttaa lämmitysratkaisut ja saneeraukset avaimet käteen -periaatteella eli asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti. Selkeä työprosessi mahdollistaa sen, että Sawo Heat pystyy palvelemaan kaikenkokoisia asiakkaita samalla tavalla.

“Toteutamme uudis- ja saneerauskohteita, pieniä ja isoja kiinteistöjä. Työvaiheet ja aikataulut käydään asiakkaan kanssa läpi jo kartoitusvaiheessa kaikki toiveet huomioiden. Hoidamme asennukset siististi ja pidämme vesi- ja lämpökatkokset mahdollisimman lyhyinä. Teemme aina yhden asian kerrallaan kunnolla loppuun”, miehet kuvailevat.

Näin Sawo Heat toteuttaa lämmitysratkaisut

Kartoituskäynti

Sawo Heatin asiantuntijat käyvät kohteessa paikan päällä ja ottavat ylös rakennuksen tiedot ja mitat. Kohteeseen paikan päällä tutustumalla varmistetaan, että järjestelmä on varmasti oikein mitoitettu ja asentajilla on riittävät lähtötiedot.

Mitoitus ja tarjous

Talon mittojen perusteella lasketaan lämmitystehon tarve, jonka mukaan valitaan kannattavin ja tehokkain lämmitysratkaisu. Sawo Heat antaa aina kerralla järkevän tarjouksen realistisella hinnalla. Tarjous on maksuton eikä velvoita mihinkään.

Asennus

Varsinainen asennustyö tapahtuu siististi ja ripeästi mutta hätäilemättä. Avain on työn perusteellinen suunnittelu ja valmistelu etukäteen ja eri työvaiheiden suorittaminen rauhassa oikeassa järjestyksessä. Näin myös vesi- ja lämpökatkot pystytään minimoimaan. Sawo Heatin asentajat opastavat asiakkaan järjestelmän käyttöön. He viimeistelevät työmaan loppuun samalla kertaa siivoamisineen.

Takuukorjaus

Sawo Heat antaa kaikille asennustöilleen 2 vuoden takuun. Jos laitteissa tai järjestelmässä ilmenee vikoja, Sawo Heatin korjaajat tulevat paikalle heti kun mahdollista. Sawo Heat ei jätä asiakkaitaan yksin vaan on tavoitettavissa ja apuna kaikenlaisissa tilanteissa.

Asiakkuudesta pidetään huolta urakan loputtuakin

Sawo Heat haluaa tehdä laadukasta ammattilaisen työtä projektin kaikissa vaiheissa. Asiakas on aina perillä siitä, miten työmaa etenee. Sovitusta pidetään kiinni myös työn valmistuttua. Jääskeläinen ja Mikkonen huolehtivat, että uusi lämmitysjärjestelmä toimii moitteetta jatkossakin ja ettei asiakkaan tarvitse jäädä yksin mahdollisten ongelmien kanssa.

“Tekniikkapuoli on aina kunnossa, jälki on siistiä eikä asiakasta unohdeta työn jälkeen. Pidetään peli avoimena alusta loppuun”, Petri Jääskeläinen ja Aleksi Mikkonen sanovat.

Kun kotisi tai uudisrakennuksesi tarvitsee nykyaikaisen ja taloudellisen lämmitysjärjestelmän, putkisaneerauksen tai käyttövesiremontin, ota yhteys Sawo Heatiin ja saat nopealla aikataululla selkeän ehdotuksen toteutuksesta ja kustannuksista.